Chat with us
Поръчайте
Snore Terminator
в следващите 20 минути и се възползвайте от най-специалната оферта!
Поръчайте сега!
Внимание: Поради неотдавнaшните TV рекламни обяви запасите бързо се изчерпват. Днес, имаме ЗАПАСИ на продукта и ще ви го доставим в рамките на 24 часа от поръчката!
Открийте естествено решение за намаляване на хъркането
Магнитен пръстен против хъркане - революция в света!
Вие и вашият партньор спите ли лошо защото хъркате?
Дали живота ви няма да стане по-добър ако не хъркате?
Ако хъркате по-малко, ще се оправят ли отношенията ви?
Наясно ли сте с рисковете за здравето, свързани с хъркането?
 • София,

  Открит е природен метод за предотвратяване на хъркането без химикали или операция!

  Знаете колко дразнещо може да бъде хъркането за вас и партньора ви.Повечето мъже имат проблеми с хъркането, но има и много жени който се сблъскват с това. Понякога хъркането може да причини сериозни проблеми във връзката и най-лошата част-хъркането може да бъде опасно за здравето, да доведе до сънна апнея, умора, лош сън и обща умора.

  Някои от най-известните хора също страдат от този проблем, точно като вас. Том Круз и съпругата му Кейти Холмс обявиха, че спят в отделни стаи, защото тя не понася неговото хъркане. 1

  Операцията не беше вариант за Том,а има шанс и вие да не се чувствате приятно пред хирургическия скалпел само за да намалите хъркането,нали?

  Какво е всъщност Snore Terminator и каква полза може да имате от него?

  Как се използва Snore Terminator?

  Snore Terminator е малък пластмасов пръстен, който предотвратява хъркането и подобрява качеството на съня. Лесно и напълно безопасно за употреба. Snore Terminator е бързо и ефикасно решение на проблемите с хъркането и е помогнал на хиляди хора!

  1.

  Хъркането е неприятно явление, което пречи на партньора ви и на членовете на вашето семейство и води до сериозни здравословни проблеми.

  2.

  Хъркането е свързано с трудности в дишането по време на сън, задавяне и дори прекъсване на дишането, което води до по-чести събуждания през нощта.

  3.

  Всичко това води до лошо и ниско качество на съня, което води до умора, лоша концентрация, както и тъмни кръгове и торбички под очите.

  4.

  Лошото качество на съня води до раздразнителност и предизвиква конфликти с други хора. Като чести промени в настроението, депресия и тревожност, което води до бурна реакция към най-малкия детайл.

  5.

  Но най-накрая има естествено решение, което ще ви помогне да се отървете от хъркането и премахване на всички последици и рискове за здравето, причинени от хъркането - Snore Terminator.

  6.

  Слагайте Snore Terminator всеки път, когато отидете да спите. Разширете Snore Terminator и леко натиснете краищата на ноздрите, така че да не изпитватe дискомфорт. Насладете се на спокоен сън!

  Забележка: След всяко използване измивайте Snore Terminator със сапун под течаща вода и оставете да изсъхне. Не използвайте Snore Terminator, ако преди това не e почистен.

  Хора като теб са споделили своя опит със Snore Terminator:

  „Накрая всички спят спокойно!“ - Иван, 42, Враца

  „Не само че страдах от нарушения в съня, но в последните 8 години, аз не бях в състояние дори да спя с жена си. Горкичката тя , по цели нощи не можеше да спи изобщо, от моето хъркане. Понякога и децата ми ме чуваха в съседната стая. Освен това , претърпявал съм такова задушаване, често се събуждах, защото губех въздух и често сънувах как се задушавам и как никой не може да ми помогне, защото съм сам в стаята. Опитахме всичко-от билки до различни изделия, просто нямаше никакъв лек, докато брата на жена ми не каза че напълно е спрял да хърка със Snore Terminator. Честно казано,аз наистина не вярвах че му е помогнало нещо толкова мъничко,но вече съм убеден.По-ценно е дори и от цената! И сега вече отново спя с жена си...:)“*
  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  „Не се срамувам вече да нощувам при момичета!“ - Венци, 27, Пловдив

  „Вече две години имам връзка с момиче,а все още не съм нощувал при нея.Често се карахме за това. Самата тя живее в апартамент тип студио, и аз така хъркам, че понякога и майка ми се събужда и идва в стаята ми от другия край на хола, защото се страхува, че ще се задуша. Още от детството си имам една малка деформация на езика, за която не бях достатъчно смел да се оперирам. Накрая приятелката ми купи SnoreTerminator и ми каза да го пробвам, след което го направих,повече от любов и най-вероятно тази вечер не съм хъркал!!!В началото си мислех че това е съвпадение,не можах да повярвам че не съм се събудил нито веднъж от хъркането,но се уверих че тъкмо от този малък пръстен съм се нуждаел през целия си живот!“*
  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  „Съпругата ми вече не се страхува през нощта!“ - Драго, 63, Габрово

  „Имам "сънна апнея" и често през нощта се задушавам ,въпреки че не искам това.Жена ми затова беше будна постоянно,защото аз напълно спирах да дишам понякога и на 10-15секунди тя ме събуждаше за да почна да дишам отново. Също така е притеснена защото от две години имам затлъстяване и високо кръвно налягане и съм преживял инфаркт.И затова постоянно търся лек за моето задушаване.Опитахме всичко,така и Snore Terminator един ден. Не че не повярвах че това нещо няма да ми помогне, когато нищо друго не помогна, но признавам че бях изненадан и съжалявам че не съм го открил по-рано. Казаха ми че състоянието ми е неизлечимо, а аз сега спя като малко дете и жена ми е до мен!“*
  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  „Сега най-накрая съм истинско момиче“ - Галя, 24, Стара Загора

  „Наистина е много неприятно когато някой хърка особено ако е жена.Без значение колко женствена съм през деня,през нощта съм като обикновено прасе което хърка като за двама мъже.Затова постоянно ми е неудобно пред съквартирантите, особено пред приятеля ми когато идва да пренощува у нас или аз при него.В интернет за първи път видях Snore Terminator и го поръчах ,защото ми хареса дизайна и ми се струваше , че е лесен за носене.И бях права,не само че си реших проблема с хъркането, дори не изглежда смешно когато го нося,изглежда симпатично като пиърсинг.“*
  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  Най-добри резултати: „Аз съм съвсем нов човек!“ - Ангел, 32, Велико Търново

  „Вече с години спя зле,поради което имах физически и здравословни, а и много психологически проблеми. Дори и два пъти бях уволняван,защото идвах ненаспал се на работа и изглеждах все едно цяла нощ са ме били,а не съм спал. Най-лошото от всичко е че имах много слаба имунна система.Постоянно бях болен, имах алергии, мигрена и бях нервен.Заради нарушения на съня често ми се случваше цяла седмица да не мога да се съсредоточа и мислех че никога няма да мога да живея нормално. Но Snore Terminator "препъна" случайно, и ми го купи съквартиранта който постоянно се оплакваше от моето хъркане и това че не може да спи.Повече или по-малко го взех като на шега, но по-късно стана ясно че е ефикасен и не можех да повярвам че живота ми се промени от една дреболия!“*
  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  *Внимание: Заради голямото търсене количествата са ограничени! Ако поръчате днес, ви гарантираме доставка на продукта на следващия работен ден. Ефектите и резултатите посочени на страницата не гарантират успешно ползване на продукта. По-голямата част от потребителите ни са доволни от продукта, но има и такива, които не постигат посочените резултати. На страницата са посочени мненията на доволните потребители. Това са изявления на потребителите, останали доволни от нашия продукт и ползващи го успешно, които са изпратени на нашия адрес. По молба на отделни потребители някои имена са променени. Всички оригинали се съхраняват в седалището на фирмата.

  Някои от коментарите от нашите клиенти:

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  584 comments Add a comment
  • Митко Тодоров
   Snore Terminator наистина ми помогна да спра да хъркам и съм много благодарен за това.
   Reply · Like · 3 hours ago
  • Краси Митев· Top Commenter
   Здравейте на всички. Трябва да споделя с вас колко съм щастлив, тъй като използвам Snore Terminator. Най-нaкрая през нощта спя като човек, и през деня, в който почивам. Промени живота ми!
   Reply · 1 · 2 hours ago
   • Стефка Иванова
    А нещо притеснява ли те през нощта?
    Reply · 1 · 2 hours ago
   • Краси Митев· Top Commenter
    Не чувствам че имам нещо в носа си. Това е най-доброто от всички
    Reply · 1 · 2 hours ago
   • Иван Стоев· Top Commenter
    Вярно е. Аз не вярваx, но не се усеща. Може първите две или три нощи, да ти е малко необикновено, но след това е нормално.
    Reply · Like · 7 hours ago
  • Христина Илиева
   На мен ми помогна, мъжа ми винаги ме бъзикаше че хъркам повече от него. Сега вече не
   Reply · 9 · 6 hours ago
   • Ана Митева
    ahahahah това е същото и с мен. Супер поръчвам и аз
    Reply · 1 · 8 hours ago
  • Мартин Кръстев
   Аз искам да похваля Snore Terminator, тъй като функционира. Това е първият продукт, който ми помогна да спрa хъркането. И повярвайте ми, че съм опитвал cтрува ми се, всичко, което съществува!
   Reply · 2 · 13 hours ago
  • Димитър Кръстев
   И на мен помогна. Определено не съжалявам, че съм поръчал.
   Reply · 8 · 14 hours ago
  • Ивана Лазарова
   И съпругът ми спря да хърка, и най-накрая аз също спя през нощта. Ето защо аз го препоръчвам на всички съпрузи на "Хъркaчи"
   Reply · 1 · 16 hours ago
  • Мирослава Игнатова
   Хора, това е страхотно. Snore Terminator дори не се чувства, когато си го сложиш в носа , спиш и дишаш нормално, не хъркаш. О, наистина страхотно
   Reply · 1 · 16 hours ago
  • Стоян Лазаров
   Аз винаги съм скептичен, когато става дума за такива неща
   Reply · 1 · 16 hours ago
   • Мирослава Игнатова
    И аз съм, нормално е, но това е първият път, в който се уверих, че е истина.
    Reply · 1 · 16 hours ago
  • Станислав Илиев
   Всички похвали от мен за ефективност!
   Reply · 1 · 16 hours ago
  View 572 more
  Facebook plugin

  Над 8.000 доволни клиенти в България през последната година!

  FAQ – Често задавани въпроси:
  Как се използва Snore Terminator?
  Snore Terminator е лесен за използване. Разширете Snore Terminator и поставете всеки край в ноздрите, така че да не се усеща дискомфорт. Използвайте го всеки път, когато отидете да спите. След употреба измийте Snore Terminator cъс сапун под течаща вода и оставете да изсъхне. Не използвайте Snore Terminator, ако преди това не е добре почистен!
  Защо Snore Terminator е толкова ефективен?
  Snore Terminator е ефективен благодарение на земните магнити, които съдържа. Те нежно отварят дихателните пътища, предотвратявайки смъкването на езика в гърлото. Така се гарантира преминаването на въздушния поток и правилното дишане по време на сън. Препоръчва се особено за затлъстелите хора и хора със здравословни проблеми като високо кръвно налягане, умствени и сърдечно-съдови заболявания.
  Безопасно ли е да се използва Snore Terminator?
  Да, Snore Terminator е напълно безопасен за използване. Той съдържа рядък земен магнит, който е разработен в НАСА и e доказана безопасността за човешкото здраве. Също така, той е направен от твърди, но гъвкави и не-алергични материали. Можете да бъдете сигурни, че Snore Terminator няма някакви неблагоприятни последици и е удобен за носене. И е без срок.
  Мога ли да използвам Snore Terminator ако имам пейсмейкър?
  Не, хора с пейсмейкър или други медицински изделия и импланти с магнитно поле, не трябва да носят Snore Terminator. Или да бъдат близо до магнитите, защото те могат да попречат на правилното функциониране на тези устройства.
  • По-добър сън и отпочинало тяло
  • До мозъка достига повече кислород
  • По-добро настроение и концентрация
  • По-добро качество на живот и повече енергия
  Специална промоция - 119,80 лв - 59,90 лв - Активирай КУПОН
  Офертата изтича:
  P.S. На пазара има много продукти, които приличат на щипка Snore Terminator, но вместо магнити те използват обикновен метал и качеството на пластмасата е различно. Внимавайте, защото рискувате да купите продукт, който не само че няма да даде резултати, но може да предизвика и алергични реакции. Щипка Snore Terminator, която може да поръчате на тази страница е единственият оригинален продукт, който съдържа магнити, които ще ви помогнат да спрете да хъркате.

  P.S.S. Когато я използвате в продължение на година, продуктът ви струва по-малко от две кафета на месец.


  Изпращане на поръчка,
  моля изчакайте!
  Къде да изпратим
  Вашата поръчка?
  Име
  Фамилия
  Адрес
  Hомер
  Пощ. код
  Град
  Телефон
  Имейл
  Продукт
  Коментар
  П.С.: Ние гарантираме доставка на следващия работен ден
  1 x - 119.8 -50% 59.90 лв + пощенски разходи
  2 x - 203.80 -50% 101.90 лв + пощенски разходи
  3 x - 263.80 -50% 131.90 лв + пощенски разходи
  Плащането се извършва при доставката
  Примерни продукти които мога да се получат с намалена цена:
  11
  Последната продажба
  е направена днес:
  100% Безопасна покупка
  44-дневна гаранция
  Ако в срок от 44 дни размислите и се откажете от продукта,
  ще ви върнем парите.
  Доставка
  Продуктът ще ви бъде доставен чрез най-бързите и най-сигурните куриерски фирми!
  100% Безопасна покупка
  Продуктът може да бъде заплатен при получаването, с което ще ви предпазим от евентуални злоупотреби. А личните ви данни ще бъдат напълно защитени!
 • *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.
  Net Sales Ltd, ul.Arh Georgi Nenov 25 gr.Sofia, zh.k. Liulin, Bulgaria, имейл: raya.dimov@netsales.club. Продукт: Snore Terminator
  x

  Не сте сигурни, че Snore Terminator е най-подходящия продукт за вас?

  Моля изчакайте,
  изпращаме информация!
  Благодарим Ви за запитването.
  Нашият експерт-консултант, ще се свърже с Вас, в посоченото от вас време.


  Затвори прозореца

  Разговаряйте с наш експерт-консултант. Той ще Ви се обади безплатно и ще отговори на Вашите въпроси, във връзка с Snore Terminator.